Jul 19, 2011

<<<<<<<<<< TO >>>>>>>>>>

cheritera oleh.. Dhya Surya at 1:21 PM 2 comments Links to this post
to >>>>>> 


>>>><<<<




B.....O....R....E.....D!!!!



sama macam panda nie.....




nota kaki : nak balik!!!!!!!

Jul 18, 2011

Teaser : JB RECEPTION

cheritera oleh.. Dhya Surya at 1:53 PM 1 comments Links to this post
hai alllszzz....
tengah hari yang agak slow....
kerja x byak...
so sgt relax.....
hihihihihihi.....


jom ngok picca JB RECEPTION.....
jom.....






♥♥




♥♥♥




♥♥♥♥


huhuhuhuhuhu......
itu jer pon yang ada.....♥♥♥


nota kaki : nak makan Red Velvet Cake

mood : honeymoon

cheritera oleh.. Dhya Surya at 8:06 AM 0 comments Links to this post
mula kan hari dengan ceriaaa....


pagi nie tibe2 baru ada mood nak ajak Incik Suami g
 HONEYMOOON
kat mana????


niat hati mmg nak g sini....




tapi tiket nya next year.....
so...betukar angin la kesini nampaknya....



BUKIT TINGGI, PAHANG
dari Putrajaya dalam 1jam 45minit dah sampai....
dekat..dekat...dekat...

tempat favorite...


Japanese Village
xsabor2 nk pakai kimono tuuuuu....


eeemmmm...
cantik kan view nya....
Incik Izdihar....jom kite pergi.....^_^


nota kaki : source.... Berjaya Hills

Jul 16, 2011

xde mood!

cheritera oleh.. Dhya Surya at 12:51 AM 1 comments Links to this post
ini jer yang dapat di luahkan......


nota kaki : nak g DisneyLand!!!

Jul 8, 2011

vimoe : PERUTUSAN PENYATUAN CHENTA DUA JIWA....

cheritera oleh.. Dhya Surya at 1:55 AM 0 comments
< sambungn dari entry nie >


MOHD IZDIHAR dan DHYA SURYA
5 JUN 2011


semuanya dalam ingatan....
^_^

nak lalui lagi sekali!!!!!
< tu pon kalo boleh la.....huhuhuhuhu >
pengalaman yang x akan dilupakan hidup ini!!!!

TERIMA KASIH IBU AYAH!!!!!
^_-

nota kaki : Komen plz.....vimoe mana yg best??? ^_^

B2B uTArA PeNanG/KedaH!

cheritera oleh.. Dhya Surya at 12:00 AM 3 comments Links to this post
moning.....
penghulu segala hari telah tiba....
^_^

wwwwwaaaaaaaaa......
ada group baru sekang nie for B2B......

it for "B2B uTArA PeNanG/KedaH!"
owner by Cik Qyla....



purpose for this group.....
untuk share-share info yang ada dengan bakal-bakal pengantin area Utara.....
^_^

eeeemmmm.....
macam saya....
asal jer MELAKA.....
tapi preparation more on PENANG....and KULIM.....

huhuhuhu.....
dah macam bride form utara la pulak...... ^_^

saya dh join ker belom?????
of oz la dah!!!!!


nota kaki : x sabor nk g wedding Cik Qyla N Si Piee nie!

Jul 7, 2011

vimeo : PENYATUAN CHENTA DUA JIWA

cheritera oleh.. Dhya Surya at 9:00 AM 0 comments
ccccchhhhheeeezzzzzz......
senyuman petang Khamis......
^_^

huhuhuhuhu.....
kenangan bukan hanya pada gambor.....
tapi juga dalam ingatan.....
namun saat-saat indah boleh jugak di abadikan dalam

" VIDEO "

now.....
jom segar-segarkan mata.....
layan this 1st.....

^_^




PERTUNANGAN......
5 FEB 2011...


hahahahaha.....
macam mana?????
segarkan mata....
hihihihihi.......

saya sangat-sangat x percaya...
 yang saya akan ada video nie..... ^_^
Aloy nie adik Aizul Marcello my Official Photographer.......

atas hasil kerja kamu!!!!!!
memang x disangka-sangka syok layazzzzzz......

Aloy nie pendiam jer org nya....
diam-diam ubi berisi....makin diam makin menjadi....
^_^
< ubah sikit peribahasa >

see.....


dalam diam si Aloy nie carry DSLR....
best shoot dia buat.....huhuhuhu....

and of coz on my wedding.....
Aloy jugak yang record my memory.....
^_^
suka...suka....
♥♥♥♥♥

next entry.....
 kite ngok pulak weeding video pulak okey....
^_^


nota kaki : Lambat la nk upload..... hihihihihi....

Monthlysary

cheritera oleh.. Dhya Surya at 1:05 AM 0 comments Links to this post
Sebulan sudah menjadi Isteri Incik Mohd Izdihar.....

^_^


Happy monthlysary Incik Suami....

< walaupon kamu xbace blog nk wish jugak! >


nota kaki : xsabar nak balik Putrajaya ahad nie!!!

Jul 4, 2011

tentang "PENYATUAN CHENTA DUA JIWA"

cheritera oleh.. Dhya Surya at 3:19 AM 0 comments Links to this post
selamat pagi....  ^_^
saya on shift sekarang....
eeeeemmmm.......
kerja...kerja....kerja.....
jauh dari Incik Suami......dan 1 minggu x jumpa.....
seorang kat Putrajaya......sorang lagi celah2 kedah nie.....

< rase comel pulak picca nie >

eeeeeeee....
nak ngok nie x.....
huhuhuhuhuhuhuhu....




.....





......................





.............................









nota kaki : saya nak Incik Suami!!!!!  x mo duk jauh2!!!!!!!

Jul 2, 2011

Ijab n Qabul + w-day : Jejari Manis

cheritera oleh.. Dhya Surya at 8:08 AM 5 comments Links to this post
Henna....
pemanis untuk jejari pengantin.... ^_^
xde henna x beseri jari jemari kan....

untuk wedding saya....
uuummmm....agak renyah jugak la....
untuk mencari designer Henna yang creative kena byk2 bersabar....
huhuhuhu.....

namun saya akhirnya ketemu dgn......
si tangan creative ini.....

 Khalidah Hj Ismail

cute org nya....
comey....
^_^

jom ngok....
 conteng contengan cute gurl nie....
 kat tangan dan kaki demok saya.....





 kat tapak dan atas tangan...
 serta jari jemari demok saya....







 kat kaki demok saya.....



 ngok pulak hasil nya......
^_^






 cantik kan.....
^_^
saya suka..... ^_^

so B2B yang berkenan boleh la calling - calling Khalidah Hj Ismail....
cuci - cuci mata jugak la kat blog nya okey....
^_^



nota kaki : dalam ting tong ting kong pale...

"WANTED : Blog link for my bloglists"

cheritera oleh.. Dhya Surya at 7:29 AM 0 comments Links to this post
huhuhuhuhu...
boleh pulak join tapi x buat entry....

jom meramai kan contest nie.....
^_^

"WANTED : Blog link for my bloglists"

from

Cik Puan KHUMAERA ISMAIL.....


senang je nak join.....

= DONE=




nota kaki : guling guling.....macam tengilling....

"Ya allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-mu."

Aamiin ya rabbal aa'lamiin.

 

one + one = three ?? Copyright © 2012 Designed by Ipietoon Sponsored by Online Shop Vector by Artshare Re-Design By Nabila Medan