Feb 20, 2011

what have I done for my W-day ??

cheritera oleh.. Dhya Surya at 5:26 AM


WEDDING CHEACK LIST

# KRUSUS KAWIN
Done
    - mase stdy kat poly lg…hihihi

# BIG DATE
Done
    - 5 JUNE 2011 (MELAKA)
    - 11 JUNE 2011 ( SKUDAI , JB)

# VANUE
   Done
          - Nikah (Masjid Peringgit, Melaka)
      - Reception (DEWAN SERBAGUNA PANTAI PERINGGIT MELAKA)
      - Bertandang (Rumah Incik Tunang)

# THEME
  Under cover

# OUTFIT
     Under cover
(plan untuk nikah nak hantar tailor, for reception xtau lg…. bertandang WP  uruskan…hihihihi…)


# CATERING n CANOPY
Done
- Reception ( ibu n ayah urus kan..hihihi..continue catering time e-day ari tu..)
- Bertandang ( pak mertua n ibu mertua ku....uruskan...)

# PELAMIN n DECO
Done
- on reception ( Hana Zakaria will do for me...hihihi suka-suka... ^_^ )
- Bertandang ( pak mertua n ibu mertua ku....uruskan...)

# PHOTOGRAPHER
Done
- Reception day ( sudah tentu saya memilih Incik Aizul Marcello ^_^ )
- Bertandang ( Incik Farith _ hahaha... brgambao sampai pengsan yer nanti... ^_^ )

# VIDEOGRAPHER
Done
- crative hand by Incik Aloy _ video cantik x gegau..comform !!!!

# EMCEE
Done
- si gebu Fatehah Izaty dia pandai mengalun kn gaya nya... ^_^

# MAKE-UP (penting!!!!)
Done
- thankz Cik Emy brsyukur sgt2 kak emy free masa nie... ^_^
( mase 5 June nie ramai org kawen k! so..major make-up artis dh kena blok! )

# PAKAIAN SERAGAM (anak2 kucing!!! hihihi..)
Done

eeeemmmm nie jer yg done.....yg lain x done lg...
( hihihihihihi...sbb ape??? sbb sy malas...)

0 comments:

"Ya allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-mu."

Aamiin ya rabbal aa'lamiin.

 

one + one = three ?? Copyright © 2012 Designed by Ipietoon Sponsored by Online Shop Vector by Artshare Re-Design By Nabila Medan