Apr 16, 2012

Rezeki dari Ratu Sehari

cheritera oleh.. Dhya Surya at 3:18 PM
Assalamualaikum.....
allhamdulillah....
 rezeki dari pada Allah macam - macam cara boleh di perolehi...


daripada entry ini...
saya memang ada join contest dalam Ratu Sehari...


alang-alang dah belikan...
bukan susah pun.... nak join....
jawap soalan.....bagi personal detail....
then poskan......
InsyaAllah....kalau ada rezeki ada la callkan2....
huhuhuhuhuhu.....


15 April 2012 lepas....
 saya dan incik Suami pergi Expo Indian Wedding di Mid Vally...
Ratu Sehari ada buka booth...
so untuk pemenang yang tak bleh datang 9 April 2012...
boleh collect kat expo nie je.....


 saya dengan Incik suami berkobar-kobar pergi ...
tujuan nya satu untuk mengambil hadiah....
huhuhuhuhu....
nak tau dapat apa????

"item" nya.....
memang kena pada masa saya yang semakin demok...
bile ngok je "item" tu....
rasa jadi macam DUTA product pun ada....


jom ngok apa "item" nya.....







memang kena pada saya.....
apa-apa pun......

 TERIMA KASIH RATU SEHARI....^_^
TERIMA KASIH MIREICA...^_^
TERIMA KASIH...TRIPO-X...^_^




2 comments:

Pen Biru on Monday, 16 April, 2012 said...

wah..memang right timing :)

Dhya Surya on Tuesday, 17 April, 2012 said...

huhuhuhu...
tu la pasal kan...^_^

"Ya allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-mu."

Aamiin ya rabbal aa'lamiin.

 

one + one = three ?? Copyright © 2012 Designed by Ipietoon Sponsored by Online Shop Vector by Artshare Re-Design By Nabila Medan