May 29, 2012

Review : Cake

cheritera oleh.. Dhya Surya at 2:20 PM
Assalamualaikum...
lagi 6 hari genap 1tahun....

huhuhuhu.....
baru nak review
 apa yang ada on my wedding day....

nak citer pasal cake-cake yang ada....
sebelum tu jom ngok cake-cakenya dulu...



ini cake untuk makan beradap...
full purple....



<pengantin basi tengah pose>


yang nie pulak cake hantaran...
lain sikit dari cake hantaran pasangan lain....
dan oleh kerana Incik suami suka pasukan liverpool...
dengan rela hati saya order cake nie....



from me to Incik suami
<ambik ko sebiji....huhuhuhu....>




dan yang nie pulak cake dari Incik suami untuk saya...
cake barbie hokey....
cake yang menjadi persoalan...
depa tanya "nape along pilih cake nie???"
dengan selamba saya jawab...
"duit along suka hati la....hahahaha..."



semua cake nie saya tempah pada 
KAK WATI AZIZ...

FB : WATI AZIZ
BLOG : desirahcake

nie la kak wati....



mesti nak tahu sedap @ tak cake tu kan...
dan jawapan nya adalah....

SEDAP!!!


fondant nya tu sangat sedap!!!
 tak terlalu manis....
sampaikan nenek saya pon still boleh join makan....

pada B2B @ yang nak buat apa-apa party...
nak temaph cake....
bolehlah contact KAK WATI...


NOTA DHYA : masih terbayang kelazatan cake ini....<tak kan kurus la kalau mcm nie.....>



2 comments:

Pen Biru on Wednesday, 30 May, 2012 said...

cewah..dah setahun ye..heppi enibeseri ye

Dhya Surya on Wednesday, 30 May, 2012 said...

terima kasih pen biru...^_^

"Ya allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-mu."

Aamiin ya rabbal aa'lamiin.

 

one + one = three ?? Copyright © 2012 Designed by Ipietoon Sponsored by Online Shop Vector by Artshare Re-Design By Nabila Medan