Aug 3, 2012

"Segmen : Post my blog feed!!"

cheritera oleh.. Dhya Surya at 12:00 AM
NOTE : sticky post


Assalamualaikum dan selamat pagi.....
pagi-pagi lagi saya dah g sarapan kat blog orang....

sambil-sambil tu jengah blog si manis ini....
dia buat satu post tentang "Segmen : Post my blog feed!!"
 nak join la....


maeraismail 

jom ngok syarat-syarat....

  1. Follow maera : DONE
  2. Buat 1 entry pasal  : "Segmen : Post my blog feed!!"
  3. Terhad untuk 20 blog saja : InsyaAllah..
  4. Follower blog be lower then 400 : 44 je...
  5. Taruk blog feed maera kat blog selama 2 minggu : InsyaAllah..
  6. Tinggalkan link entry...  : DONE

nota dhya : mencuba selagi boleh!

2 comments:

betty on Thursday, 31 May, 2012 said...

betty pon join segmen ni..
visit la betty betty nt ye..

http://yantiyuro.blogspot.com/

Pen Biru on Tuesday, 26 June, 2012 said...

email sy penbirumenulis@gmail.com

"Ya allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-mu."

Aamiin ya rabbal aa'lamiin.

 

one + one = three ?? Copyright © 2012 Designed by Ipietoon Sponsored by Online Shop Vector by Artshare Re-Design By Nabila Medan