Mar 20, 2011

Contest Senyum Paling Ceria!! ^_^

cheritera oleh.. Dhya Surya at 11:05 PM
saya nak join contest Cik Namee.....
" Senyum Paling Ceria!! "
no need to pusing2.... just smile.... ^_^
senang kan.. senyum xperlu kata apa-apa....=)

for 1st step....
follow blog Cik Namee untuk new update for this contest...

2nd...
make entry la...hehehehe...

3rd...
letak banner contest kat sidebar...

4th...☺☺
Letak banner dlm entry dan link terus ke entry contest....

5th....☺☺☺
upload la smile picca tu....
n story sikit kenapa anda gembira dlm picca tu...

for me.....
this my picca....
nape saya gembira....hihihi....
sebab saya dah jadi Tunangan untuk Incik yg belakang tuuuu...

6th and last step....☺☺☺☺ + ☺☺☺☺
link kan entry and tag 3 of your blogger friends...
pasti kan 3 org nie tau ye....^_^
saya nak tag.....
..
...
....
.....
Cik Qaseh ... Cik Q n Cik Farah....
due date : 31 March 2011 tau...

5 comments:

♥ QaseH ♥ on Monday, 21 March, 2011 said...

alama kena tag,,,,,akk x dr pix sengih nampk gigi,,,alasn hikhikhikhik

Dhya on Monday, 21 March, 2011 said...

kene join jugak...=)

farahD on Monday, 21 March, 2011 said...

dear thanks for the tag =D

Namee Roslan on Wednesday, 06 April, 2011 said...

cantik :)

Dhya on Friday, 08 April, 2011 said...

cik namee roslan : terima kasih...=)

"Ya allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-mu."

Aamiin ya rabbal aa'lamiin.

 

one + one = three ?? Copyright © 2012 Designed by Ipietoon Sponsored by Online Shop Vector by Artshare Re-Design By Nabila Medan