Apr 26, 2011

Candy Buffet by The wedding Heaven

cheritera oleh.. Dhya Surya at 7:02 PM
curi-curi buat new entry mase kije....
huhuhuhu....
sebenarnya malam tadi dah view dah.. 
tentang  MINI CONTEST from TheWeddingHeaven  ...^_^
contest nie mmg best.....!!!!!
sebab kalau ada rezeki, ada la pencuci mulut by TheWeddingHeaven   ...^_^
  when view piccca - picca TheWeddingHeaven   sgt teruja ok!! sgt2!!!
why???
.
..
...
....




R




.....
.......
..........








D




..............
...................

tgok candy2 tu....
dia"candy" mintak di makan!! ♥♥♥♥♥♥
( cam nak terkam jer...hihihihi..)

wwwwaaaaaa.... ada macaroons....
saya mahu!!!!!!!!! ♥♥♥♥♥♥
sama macam tema saya.....PURPLE!!!!!
 ♥♥♥♥♥♥ LIKE.. LIKE..LIKE  ♥♥♥♥♥♥

saya mahu satu untuk wedding saya...^_^

hehehehe....
semua nie boleh dapat dgn 2 cara...

1st : by FACEBOOK...
search Theweddingheaven Wheredreamscometrue ....
 that add and leave a comment at their status.
Due date : 20th May 2011...

2nd : by BLOG....
make entry with title "Candy Buffet by The wedding Heaven" ....
then put a link at here.....

One of the best entry will have to pay ONLY RM 400 for a Candy Buffet!!!

nota kaki : B2B sekalian....apa lagi...jom join...^_^

0 comments:

"Ya allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-mu."

Aamiin ya rabbal aa'lamiin.

 

one + one = three ?? Copyright © 2012 Designed by Ipietoon Sponsored by Online Shop Vector by Artshare Re-Design By Nabila Medan