Apr 26, 2011

Resepsi : Tengkolok, Samping dan bengkung.. ^_^ 1

cheritera oleh.. Dhya Surya at 11:45 PM
saya suka...saya suka...saya suka...^_^
finally....tengkolok...samping dan bengkung Incik Tunang dah ciap....
sebelum nie saya punya lah died hunting mencari item untuk samping dan tengkolok...
last2 beli kat Jackel SP....huhuhu.....

sebelum beli...saya penah pikir...sewa je la senang...
hahahaha...bile dh berpikir...mula la timbul cabang2 yg bukan2...
i - ada ke yg bekenan....
ii - match ke warna nya nanti.....
iii - cost????
iv - di mana2...mahu ku cari....huhuhu....
akhirnya saya gi beli kain.....^_^

yang ini untuk nikah... ^_^ 

yang ini untuk sanding.... ^_^

nota kaki : Nak tau kenapa tajuk kat atas tu ada 1....?????
                sbb sekang saya nk tido...esok nk kije...nanti saya continue citer okey....
                x sabar nak attch picca tengkolok...^_^

0 comments:

"Ya allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-mu."

Aamiin ya rabbal aa'lamiin.

 

one + one = three ?? Copyright © 2012 Designed by Ipietoon Sponsored by Online Shop Vector by Artshare Re-Design By Nabila Medan