Jun 27, 2011

Ijab n Qabul + w-day : dress

cheritera oleh.. Dhya Surya at 10:23 PM
boring xtau nk buat apa.....
 sementara menunggu Incik Suami abis exam kat Dewan Tun Abdullah nie....
maka dengan xsemena2 saya megupdate blog yang hampir berhabuk....

entry nie di tujukan untuk.....
 Cik Q ,  FarahD , merahbaldu dan rifflin ....... 

ngok nie...ngok nie....


baju nie.....




baju nieeee.....








dan baju Incik Suami yang nie....







semua nie make from....

CLASSIC ONE BOUTIQUE...
NO 287M, JALAN AMAN,
09000 KULIM KEDAH
NO PH : 04-4900287

OWNER
LIZA TAN
012-4927683

huhuhuhu.....
x terkata ketika mengayakan baju nikah ngn dress purple...
<konon cam artis...>
masa mula2 dapat rasa malu2 nak pakai....
tapi bila dh sarung...terus xmo bukak dah....
sampai sekarang rasa nak pakai lagi!!!!
nak sanding lagi!!!!
xpuas ooooo!!!!!



back to story.....
ketiga3...baju nie....
CLASSIC ONE BOUTIQUE....
siapkan bln masa 1bulan....
tapi korang kena book awal2 tau....
sebab sekang CLASSIC ONE BOUTIQUE.....
dah pamessss......
saya dah promot abis kat budak2 production yang nak kawen......
hahahahaa......

CLASSIC ONE BOUTIQUE nie....
boleh jgk buat viel.... ngn tudung....
korang just bawak design yang korang nak jer....
pas tu hamik....ngn tunjuk kat diaorg....
dan yang pasti nya....
hasil kerja mmg BEST!!!!
HARGA pon BEST!!!!


nota kaki : back to back.....
                 PUTRAJAYA to KULIM....

3 comments:

farahD on Tuesday, 28 June, 2011 said...

pergh mmg cantiks laaa =D thanks for sharing...=D dia taylor chinese ek? kagum melihat dress andaaaa mmg mcm princess made from heaven !

Dhya on Wednesday, 29 June, 2011 said...

FarahD : yup chinese....^_^
thankz dear...

O Ena O on Thursday, 22 December, 2011 said...

ungu anda cantek!!!!!!!!!! saye sukaaaaa sgt! ini lah ungu yg saye carik!! saye ade anto emel pd anda..hehehe...

"Ya allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-mu."

Aamiin ya rabbal aa'lamiin.

 

one + one = three ?? Copyright © 2012 Designed by Ipietoon Sponsored by Online Shop Vector by Artshare Re-Design By Nabila Medan