Jun 28, 2011

w-day : PELAMIN

cheritera oleh.. Dhya Surya at 10:12 AM
sebelum memulakan tugas memasak hari ini......
bloging-bloging dulu......

hihihihihi.....
w-day saya....
concept nya : WINTER.....
warna : PURPLE!!!

tttuuuu diiiaaa....


make by.....
my fev wedding planner....


Hana Zakaria jugak la yang buat
Mini Dais untuk E-day saya...



 


owner by
NURULHANA ZAKARIA..dan MOHD ZUL FAHMI KALIL




kerja-kerja hana n team sgt2 creative....
concept mereka memang kena dgn jiwa muda mudi
^_^


nice work with Hana N team.....
saya discuss n deal dgn Hana....
manakala Fahmi pula akan design concept yang saya mahu....


 
the result
simple but BOMBASTIC.....
boleh ngaga molot said "wwaaaaa...."



dan nie pelamin saya.....
^_^

saat pelamin menanti perantin dtg....^_^




on the making time.....













 
ciap sudah.....


memang seronok naik pelamin nie....
kalau ada change lagi.....
memang x akan dilepaskan duk sanding ngn Incik Suami.....
^_^
dan yang pastinya....saya mahu....
yang make my pelamin!!!!!


nota kaki : perantin perempuan yg sanding masa nie....
                 x reti diam!!!

3 comments:

Nurul Farhanah~ on Tuesday, 28 June, 2011 said...

comelnya dhya..fara punyer tktau la mcne

Q on Tuesday, 28 June, 2011 said...

memang tak duk diam tapi cumels and kamera loves u!gmbr sue semua cantik tau!!!!!suka baju pelamin semua!!!nice wedding..nak tgk belah isz punya wedding...hihihi

p/s:blog sue ada virus..tu lama tak komen..huhuh

Dhya on Wednesday, 29 June, 2011 said...

Nurul Farhanah~ : sue percaya...hana mesti dh buat yg terbaik kan....good luck...xmo sedih2...^_^

Qila : huhuhuhu....sbelah isz eh...on the way....
virus.....tu dh ting tong....hihihihi...

"Ya allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-mu."

Aamiin ya rabbal aa'lamiin.

 

one + one = three ?? Copyright © 2012 Designed by Ipietoon Sponsored by Online Shop Vector by Artshare Re-Design By Nabila Medan