Nov 21, 2012

30 DAY CHALLENGE!!!!

cheritera oleh.. Dhya Surya at 3:48 PM


Baca title pun dah tahukan.....tentang apa????
hehehehe...

kenapa wujudnya pekara ini????


sebab UTAMA 
  • aku MALAS ..... padahal macam-macam point aku dah simpan dalam draft.
  •  kadang-kadang time dah nak post...boleh pulak aku pikir..."hal kecik je pon...tu pun aku nak citer...." <agak poyooo>
  • untuk mengalakan aku jadi RAJIN semula!!!!!!!!!!!


ha....ini CHALLENGE nya....


Day 1 - Lagu yang anda dengar hari ini.....

Day 3 - Benda yang selalu anda buat sebelom tidor.....

Day 4 - Benda yang anda buat bila sorang sorang....

Day 5 - Status anda ? Relationship anda?

Day 6 - Tiga perangai buruk anda.....

Day 7 - Tiga perangai baik anda.....

Day 8 - Pergaduhan paling terok yang pernah anda alami.....

Day 9 - Perasaan anda hari ini....

Day 10 - Hari ke 10.. apa yang berlaku?

Day 11 - Gadjet yang anda ada.....

Day 12 - Apa yang ada dalam beg mekap anda....

Day 13 - Apa yang ada dalam beg duit anda....

Day 14 - Perkara menarik yang anda lakukan hari ini....

Day 15 - Kalau dapat RM1juta, apa yang anda buat dengan duit itu? 

Day 16 - Guru sekolah anda yang paling anda suka...

Day 17 - Gambar bilik idaman anda...

Day 18 - Benda paling mahal yang anda pernah beli dengan duit sendiri...

Day 19 - Jenis manusia yang menarik perhatian anda...

Day 20 - Hari ke 20.. apa yang terjadi?

Day 21 - Benda yang anda wajib bawak bila keluar rumah....

Day 22 - Tarikh tarikh penting dalam hidop anda....

Day 23 - Dream wedding.....

Day 24 - Tempat yang paling anda gemari untuk makan....

Day 25 - Makna disebalik link blog anda...

Day 26 - 15 fakta tentang anda...

Day 27 - Makanan dan minuman kegemaran anda...

Day 28 - Hobi anda...

Day 29 - Siapa anda 10 tahun akan datang?

Day 30 - Hari ke 30.. apa yang berlaku?



till then,

Dhya Surya.




nota dhya : Ada sape-sape nak join CHANLLENGE nie???? korang tingalkan komen korang ye...tukar-tukar story day`s jom....  =)


1 comments:

mama aryan on Friday, 23 November, 2012 said...

ala..tulis je apa2 citer..mcm akak tu akak citer je ikut suka hati walapon kdg2 terfikir..ada ke org nak baca tp tulis juga

"Ya allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-mu."

Aamiin ya rabbal aa'lamiin.

 

one + one = three ?? Copyright © 2012 Designed by Ipietoon Sponsored by Online Shop Vector by Artshare Re-Design By Nabila Medan