Nov 27, 2012

Segmen : Jejak Kaki Ku di Blog Mu

cheritera oleh.. Dhya Surya at 9:17 AM
*****************************************************************************************
***************************************************************************************** 
<entry from owner>

STEP PERTAMA
 Tinggalkan link blog korang kat entry maera yang nie


Dan step kita yang final ialah;


STEP KEDUA
 Create satu entry dengan tajuk JEJAK KAKI KU DI BLOG MU sebelum 
28hb November 2012

dan copy paste link-link peserta ini ya =)




Link lists akan diupdate lagi jika peserta makin bertambah ya, so peserta pun kena update link list itu k. Kemudian, kepada peserta,sila tinggalkan comment pada entry rakan-rakan yang join sekali. Kena jujur ya. Dah namanya blogwalking kan. Maera juga akan meninggalkan jejak dalam entry anda. =)


Moga aktiviti nie tak terhenti disini saja. Maera harap dengan blogwalking seumpama ini, kita boleh semakin mengeratkan tali silaturahim sesama muslim. Maera akan create satu lagi bloglists KHAS UNTUK PESERTA SEGMEN INI. InsyaAlllah ya. =)


Siapa-siapa lagi nak join??
Tarikh tutup 27hb November 2012 jam 11.59 malam.


 

*****************************************************************************************
*****************************************************************************************

nota dhya : Jom buat lawatan rasmi kat blog rakan-rakan siber....=)


9 comments:

Cik Dania on Tuesday, 27 November, 2012 said...

http://cikdania.blogspot.com/2012/11/segmen-jejak-kaki-ku-di-blog-mu.html

done follow

SiBudakKurus on Tuesday, 27 November, 2012 said...

sy join jugak kay-akam.blogspot.com/2012/11/segmen-jejak-kaki-ku-di-blog-mu.html

Aida.Ohno on Tuesday, 27 November, 2012 said...

datang dari segmen yg sama.
salam perkenalan :)
*wink wink

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail on Wednesday, 28 November, 2012 said...

salam dear, dah boleh update list terbaru ya =)

Update lists terbaru

terima kasih sebab join. jangan serik nak blogwalking sesama anda ya =)

wassalam

puan.mila on Wednesday, 28 November, 2012 said...

jejak sini..dh lama folo u ecely :D

fiza on Wednesday, 28 November, 2012 said...

JEJAK KAKI KU DI BLOG MU. Salam kenal & follow sini ☺☺

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2012/11/jejak-kaki-ku-di-blog-mu.html

Dhya Surya on Wednesday, 28 November, 2012 said...

Cik Dania,Aida.Ohno,Khumaera Ismail aka Mariam Ismail, puan.mila and fiza....

terima kasih dtg sini...=)

u.m.i.e on Thursday, 29 November, 2012 said...

salam perkenalan ..
singgah dari segmen yang sama :)
http://2octobersecret.blogspot.com/2012/11/jejak-kaki-mu-di-blog-mu.html

Nieyxzha Hassan on Thursday, 29 November, 2012 said...

As salam..hi! ^-^♡

"Ya allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-mu."

Aamiin ya rabbal aa'lamiin.

 

one + one = three ?? Copyright © 2012 Designed by Ipietoon Sponsored by Online Shop Vector by Artshare Re-Design By Nabila Medan