Jun 9, 2014

Kejap je masa berlalu

cheritera oleh.. Dhya Surya at 10:32 AM


lame dah tak update blog..
dah jadi masam pun...
bile round-round pusing...
macam-macam dah berubah...

dari hari ke hari nak update cerita pasal baby zakwan...
tapi asyik di delay kan je...

for now baby zakwan dah 9 bulan pun...
setiap hari ada pekara baru yang dilakukan...
dah pandai duduk sendiri,pandai mntak susu,dah terliur tengok makanan...
hahahahahaha....

baby zakwan kena buli dengan ibu......


hilang rasa penat berkerja bila tengok si anak makin bijak...


till then,
Dhya Surya.

0 comments:

"Ya allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-mu."

Aamiin ya rabbal aa'lamiin.

 

one + one = three ?? Copyright © 2012 Designed by Ipietoon Sponsored by Online Shop Vector by Artshare Re-Design By Nabila Medan