Feb 6, 2014

Baby Honey Moon

cheritera oleh.. Dhya Surya at 4:39 PM

CNY lepas 1 honeymoon tuk baby mz.
pergi Desaru....



awal lagi dah prepair pelampung baby, nk bagi baby mz main air..
(ibu yang excited  lebih...)
pelampung baby nie mmg byk membantu...
dan mmg sesuai untuk baby..
korang boleh beli kat My Little Aisyah Shop
harga sangat berpatutan okey...



 tgok tu...
baby mz macam dan biasa je main air, padhal 1st time...
hahahahahaha...


 aku suka macam nak guling-guling bila tgok anak tak takut air,
wahai anak ibu dan ayah mu ini berenag katak je dalam air tu..
tapi kamu...

macam dah PRO...


anak ibu dah penat main air....
malam tdo lena....
sayang kamu ketat-ketat baby MZ....


 till then, 
Dhya Surya.

0 comments:

"Ya allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-mu."

Aamiin ya rabbal aa'lamiin.

 

one + one = three ?? Copyright © 2012 Designed by Ipietoon Sponsored by Online Shop Vector by Artshare Re-Design By Nabila Medan