May 7, 2011

Ijab n Qabul : Goodies items

cheritera oleh.. Dhya Surya at 3:06 PM
Lagi 29 hari je saya kan bergelar CIK PUAN....
excited ker?????
20% jer.....80% lagi kalut......huhuhuhuhu....
itu lah saya....si debab yang gelabah......
toing....toing.... ^_^

back to story.......
masa nikah nanti saya plan nak sedekah Surah-Surah Amalan berserta Yassin dan sedikit manisan.....



Allhamdulillah.... saya dah oder Surah-Surah Amalan berserta Yassin...
tinggal tggu nk siap jer... ^_- 
saya oder kat siapa???
of coz la kat Creatively Designed .....
owner nya Nurul Ain Abdul Rahim, sangat peramah dan mudah berkerjasama...^_^
InsyaAllah...next week siap.....nanti dah dapat saya attch picca ok...^_^
Incik Tunang....tolong g ambik yer kat Setapak....hihihi...

sebenarnya banyak lagi choice yang boleh di pilih....
cuma semua bergantung pada cost yang anda mampu.....^_^

nota kaki : hihihihi...nak kawen...tetap kawen....tapi jgn sampai berhutang yer....^_-

4 comments:

anaztasias nora aira on Saturday, 07 May, 2011 said...

good info !! hehe all the besh. xlama dah tu :)

Q on Sunday, 08 May, 2011 said...

qyla tak tau nak bg ape goodies beg ni!huhu

Dhya on Sunday, 08 May, 2011 said...

anaztasias nora aira : berdebor2 nie....=)

Cik Q : eemmm...untuk goodies nikah...boleh bagi tamar...kismis...gajus...=)
nie cadangn sue jer ok...=)

ezaitie nfib. on Monday, 09 May, 2011 said...

cik puan wanabe.... to busy yerk? suka2 bedebo x? dun forget wat i want k dear?

"Ya allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-mu."

Aamiin ya rabbal aa'lamiin.

 

one + one = three ?? Copyright © 2012 Designed by Ipietoon Sponsored by Online Shop Vector by Artshare Re-Design By Nabila Medan