May 3, 2011

masa yg singkat~~~

cheritera oleh.. Dhya Surya at 9:02 AM
Dalam masa sebulan lagi saya akan bertukar status.....
sangat la singkat masa yang ada...rasa macam semua nya still x sempurna lg.....

for the last week wedding dress saya xcukup kain.....
eeemmm...tekedek2 la saya g nagoya tuk tmbah kain lagi.....
dress saya ala-allaa.....
macam nie.... ^_^
macam nie....^_^
hihihi......totol cos sgt murah......
3 pasang baju.....RM6++ only......
kat mana saya tempah....
at Classic One Boutique, Kulim...^_^

6 comments:

Nurul Farhanah~ on Saturday, 07 May, 2011 said...

dhya..saya tk tau nak tempah mana..tp kulim jauh sgt..diorg nak amik 6++ 1 bju :(

Dhya on Saturday, 07 May, 2011 said...

saya tolong awk 1 by 1 ok...=)

1st....
saya sebenarnya org melaka...tapi kerja kat kulim...tu yg saya tempah kat cini....=)
kalau awk free...datang la sini....saya bawak awk g kedai saya tempah..hasil nya mmg bagus....
saya attch kat awk blogger2 yg penah g buat baju nikah n kawen diaorg kat sana...=)
hihihihi....awk...kalau area KL dan ke selatan...cost untuk baju2 nie mmg xdinafikan...agak tinggi...

nie link blogger2 nya yer....
http://flower-love-ai-fa.blogspot.com/2011/01/review-my-reception-wedding-dress.html

http://syasta.blogspot.com/2011/02/my-baju-nikah.html

Nurul Farhanah~ on Saturday, 07 May, 2011 said...

omg..saya duk kl..tp org seremban..
next week nak g tailor kat sacc mall..tktau la berapa..then tanye man kajang jgn cakap la mahal..mcm bazir plak..

kain da li..kain shiffon ngn satin tp nthlaa.
tktau nak kate..ini utk majlis belah laki..
bju nikah pakai aunty punyer just nak tmbah manik..jauh sgt la plak..tk biasa g kedah

Dhya on Saturday, 07 May, 2011 said...

Nurul Farhanah~ : pape pon...jgn runsing2 sgt tau...=)

Nurul Farhanah~ on Saturday, 07 May, 2011 said...

ok2...riso sgt sbnrnya sbb makin hari makin ,mengembangg..

nida-razak on Tuesday, 10 May, 2011 said...

waa..murah la 3 baju rm 6++..tp jauh la kulim ..huhu

"Ya allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-mu."

Aamiin ya rabbal aa'lamiin.

 

one + one = three ?? Copyright © 2012 Designed by Ipietoon Sponsored by Online Shop Vector by Artshare Re-Design By Nabila Medan