May 7, 2011

w-day : Rubber Stamp_Mangosteenskin

cheritera oleh.. Dhya Surya at 7:44 AM
Rabu Mei 5, sampai sudah Rubber Stamp saya...
nice...nice...
hand made from mangosteenskin .....


dengan excited nya...balik je kijer...
 saya menge"cop" wedding card envelope before di layang kan....=)

hihihihihi....
sangat teruja...walaupon penat....=)
manggo....thankz!!!!

nota kaki : saya dan Incik Tunang vs kartun...... ^_-

4 comments:

khalidahmacambaguss~O_o on Saturday, 07 May, 2011 said...

cantikkk...nak satu la... *tp tak tau bile nak kawennye nanti ni ha.. hehe

Dhya on Saturday, 07 May, 2011 said...

cik khalidah : alaa...xsemestinya kena tunggu kawen...=) awk buat personal stamp pon boleh...=)

zimie on Tuesday, 10 May, 2011 said...

hai dhya.tengah2 blogwalking terjumpa entry ni.cuteeeeee sesangat rubber stamp ni.ada cartoon lagi.awww ;)

ada masa visit my b2b blog http://kahwinbetulbetul.blogspot.com

nida-razak on Tuesday, 10 May, 2011 said...

waaa....cutenya...nak jugak...huhu

"Ya allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-mu."

Aamiin ya rabbal aa'lamiin.

 

one + one = three ?? Copyright © 2012 Designed by Ipietoon Sponsored by Online Shop Vector by Artshare Re-Design By Nabila Medan