Aug 16, 2011

Review: Goodies pack

cheritera oleh.. Dhya Surya at 8:12 AM
Selamat pagi.....
^_^
pengantin lama nak buat update review sikt....
hihihihi.....

penah baca tak entry INI .....
^_^
huhuhuhuhu.....
brown paper bag dan pop corn box yang saya gunakan as a Goodies pack ....
ini lah hasilnya....




brown paper bag.....


copy from Cik Q entry.....



 

pop corn box.....
^_^





copy piccca from Cik Ummi...




siapa yang tolong saya pack semua ini......
oofff coz la my sibling.....


Terima kasih adik-adik ku.....
^_^


nota kaki : huhuhuhu...banyak lagi nak buat review...tapi MALAS!

3 comments:

ninieamin on Wednesday, 17 August, 2011 said...

slm cik pn dhiya..nk tnya la..yg pop corn bag tu DIY gak ke? mpak comey sgt..hihih

Dhya Surya on Thursday, 18 August, 2011 said...

ninieamin : Hai dear...^_- just lilit dgn riben dan tampat TQ tag...

ninieamin on Friday, 19 August, 2011 said...

oooic..nmpak cam beli kat kedai la..hihih..sgt2 suka..ngeee

"Ya allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-mu."

Aamiin ya rabbal aa'lamiin.

 

one + one = three ?? Copyright © 2012 Designed by Ipietoon Sponsored by Online Shop Vector by Artshare Re-Design By Nabila Medan