Aug 24, 2011

Review : Hand Bouquet

cheritera oleh.. Dhya Surya at 9:15 AM
selamat pagi....
^_^
Allahamdullillah...
24 hari sudah kita berpuasa di bulan Ramadhan untuk tahun ini....
walaupun saya dah miss out 6 hari...


# entry Hand Bouquet ini...
dah terperam lama....
dasar malas...huhuhuhu...


Untuk hand bouquet Ijab dan Qabul...
tema saya " Soft blue and Cream "
macam bawah nie....
hihihihihi.....



ngok budak gendut nie pose ngn hand bouqetnya....


< sebelum bergelar "PUAN" >



< on the way becoming "PUAN" >



Untuk Majlis Resepsi pula.....
tema Hand Bouquet saya " Red and Cream "
nampak menyerlah sikit sebab dress saya in PURPLE





< gedik - gedik sikit....>



Kedua - dua Hand Bouquet saya service by.....



banyak pilihan yang di sediakan oleh Hana Zakaria Wedding Planner nie.....
harga berbaloi....
pilihan yang banyak...
dan yang paling best...
saya dapat Hand Buquet saya direct by hand....
pagi - pagi Hana hantar pada saya....
^_^
tak yah la saya kena pikir cara nak segarkan Hand Buquet tu....
hihihihihihi.....

One more thing.....
pernah nampak x picca ini kat blog saya nie....


 Hydrangeas and Roses



Hand Bouquet saya on my e-day...
also by.....


saya sangat - sangat berpuas hati!!!
Thanks ye Hana!!!
^_-

suka dengan Hand Bouquet Hana untuk Resepsi @Dewan Bistari!!!!!

nota kaki : Jangan amalkan sifat malas....

0 comments:

"Ya allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-mu."

Aamiin ya rabbal aa'lamiin.

 

one + one = three ?? Copyright © 2012 Designed by Ipietoon Sponsored by Online Shop Vector by Artshare Re-Design By Nabila Medan